Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦεστιβάλ «άθληση για όλους» από την αντιδημαρχία παιδείας

Φεστιβάλ «άθληση για όλους» από την αντιδημαρχία παιδείας

athlhsh-gia-olous
Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού δια της  Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου οργανώνει και σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ “Άθληση για όλους”  στο   κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Ευόσμου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Δευτέρα 8 Ιουνίου & Τετάρτη 10 Ιουνίου ώρα 7.30μμ
Συμμετέχουν όλα τα αθλητικά τμήματα (παιδικά τμήματα μοντέρνου, σύγχρονου & κλασικού χορού, ενόργανης, Ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, παιδικού αερόμπικ, Zumbakids,  Hip Hop, και Tae Kwon Do, τμήματα ενηλίκων Tae Bo, Zumba, όπως επίσης τμήματα αθλουμένων τρίτης ηλικίας αλλά και ατόμων με αναπηρίες (αυτισμός & σύνδρομο Down).
Παρασκευή 12 Ιουνίου “Γιορτή προσχολικής ηλικίας” ώρα 7.30μμ
Συμμετέχουν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής, γενικής γυμναστικής, προπαιδείες μπαλέτου, ενόργανης, ρυθμικής και TWD.
Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις, επιστέγασμα των προγραμμάτων “Άθληση για όλους”, αφενός αναδεικνύουν το έργο που συντελέσθηκε στη διάρκεια του χρόνου από τους καθηγητές φυσικής αγωγής του Δήμου μας και αφετέρου δίνουν χαρά και ικανοποίηση στους μικρούς και μεγάλους αθλούμενους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία σ’ αυτήν τη γιορτή: να παρουσιάσουν στους οικείους τους και στους υπόλοιπους δημότες τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αντλούν από τα αθλητικά τμήματα, και ασφαλώς να παροτρύνουν και άλλους να συμμετέχουν ενεργά στο μέλλον στα ποικίλα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ