Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΑνέτοιμη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων...

Ανέτοιμη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων covid-19 στους εργαζόμενους του δήμου

Ανέτοιμη αποδείχτηκε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την άμεση αντιμετώπιση κρουσμάτων κοροναϊού στις υπηρεσίες του δήμου, αφού υπάλληλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου έκανε αυτοβούλως το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Μετά τη διαπίστωση του θετικού κρούσματος ο δήμος δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει άμεσα σε τεστ των υπαλλήλων που δουλεύουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, αφού ο ΕΟΔΥ δεν παρενέβη με κινητό του συνεργείο και ο δήμος δεν είχε συνάψει σύμβαση με κάποιο εργαστήριο προκειμένου να γίνει άμεσος έλεγχος. Αύριο θα ψηφίσει έκτακτο κονδύλι η Οικονομική Υπηρεσία του δήμου προκειμένου να γίνει τεστ covid-19 στους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ίσως ο δήμος δεν ήταν προετοιμασμένος γιατί περίμενε τον ΕΟΔΥ να κάνει τα τεστ. Αν αυτό συμβαίνει τότε η διοίκηση του δήμου ζει σε άλλον κόσμο και είναι βαθιά νυχτωμένη. Η πολιτεία σε κάθε βήμα αποδεικνύεται ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την πανδημία. Η πολιτεία το μόνο που κάνει είναι να στήνει φιέστες άλλοτε με τον υπουργό Υγείας και άλλοτε με την υπουργό Παιδείας και να κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο κραδαίνοντάς του ως ρόπαλο την ατομική ευθύνη. Αν λοιπόν η διοίκηση του δήμου παραπονεθεί γιατί δεν φταίει αυτή που δεν ήρθε στον δήμο μας το κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ, ας πάει να φωτογραφηθεί με την Κεραμέως σε κάποια επόμενη φιέστα και ας πει τα παράπονά της σ’ εκείνην, εκτός κι αν στηθεί καμία φιέστα στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου για τον Κικίλια οπότε ας πάει να τα πει σ’ εκείνον!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ