Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣ«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου μπορεί να δώσει τη λύση και να αποτελέσει...

«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου μπορεί να δώσει τη λύση και να αποτελέσει μία ασφαλή οικονομική και κοινωνική εκτόνωση»

Την παρακάτω δήλωση έκανε στην «Αγκίδα» ο Κώστας Βασιλειάδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τη Δευτέρα 5 Απριλίου:

«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου μπορεί να δώσει τη λύση και να αποτελέσει μία ασφαλή οικονομική και κοινωνική εκτόνωση. Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε ότι μέσα από το άνοιγμα της αγοράς αφενός θα αποσυμφορηθούν οι άσκοπες συγκεντρώσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, αφετέρου θα δωθεί μία τεράστια ώθηση στην οικονομία της χώρας μιας και ειδικά το λιανεμπόριο αποτελεί το μεγαλύτερο εργοδότη της Ελληνικής οικονομίας.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου βρίσκει τις επιχειρήσεις πραγματικά στο “και πέντε”. Οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε τόσο οριακό σημείο που πραγματικά τις τελευταίες ημέρες δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το άνοιγμα των καταστημάτων, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Καλούμε την τοπική κοινωνία να στηρίξει τους επαγγελματίες της γειτονιάς ψωνίζοντας από αυτούς, γιατί οι μικρομεσσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται τη στήριξη όσο ποτέ άλλοτε! Καλούμε, επίσης, επαγγελματίες και καταναλωτές να δείξουν μεγάλη προσοχή στα μέτρα περιορισμού του covid-19 και να κινηθούν λαμβάνοντας όλες τις συνιστώμενες προφυλάξεις. Η αγορά μπορεί να ανοίξει με ασφάλεια και να παραμείνει ασφαλής. Η καταναλωτική ευθύνη είναι ταυτόσημη με την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε».

Έτσι ανοίγει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα 5 Απριλίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ