Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣ102 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ στην πλατεία Σκρα του Ελευθερίου Κορδελιού

102 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ στην πλατεία Σκρα του Ελευθερίου Κορδελιού

Παρουσία του Διοικητή της  3ης Υ.ΠΕ.  Μακεδονίας  Δρ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, του  Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας Παναγιώτυη Χρίστογλου, του Δημάρχου Κορδελιού  Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου Ρένας Οικονομίδου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και προέδρου της ΔΗΚΕΚΕ Φωτεινής  Πεσματζόγλου Δεβετζή, πραγματοποιήθηκε σήμερα για πρώτη φορά και ολοκληρώθηκε  χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ο εμβολιασμός 102 πολιτών στην κινητή μονάδα εμβολισμού του ΕΟΠΥ, εκ των οποίων άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι και άλλοι έκαναν την 2η ή 3η αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του covid 19.

Η πλήρως εξοπλισμένη κινητή  μονάδα εμβολιασμών του ΕΟΔΥ κατά  του covid 19, στήθηκε στην  πλατεία Σκρα στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης σε όλη τη χώρα.  

Την πρωτοβουλία για τον επί τόπου εμβολιασμό,  για την  θωράκιση και την προστασία της υγείας των πολιτών συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, με την 3ΥΠΕ ώστε το εμβόλιο να ρθεί ακόμη πιο κοντά στους πολίτες, τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.  

 « Μετά την μεταφορά στα εμβολιαστικά κέντρα  των ευάλωτων συνδημοτών μας, προκειμένου να  εμβολιαστούν κατά του covid-19 και μετά τους εμβολιασμούς κατ οίκον,  η μέριμνα της πολιτείας  και του δήμου μας  συνεχίζεται και σήμερα με την συνεργασία της 3ΥΠΕ και το Kέντρο Yγείας Eυόσμου, υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά και την κινητή μονάδα εμβολιασμού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο Δήμο μας  για ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και των ανεμβολίαστων αλλά και όλων όσων ήθελαν να επαναλάβουν τις αναμνηστικές δόσεις. Ο δήμος συνεχίζει με κάθε τρόπο και μέσο τον αγώνα κατά της πανδημίας και  την εκστρατεία εμβολιασμού, καλώντας τους συνδημότες μας και όχι μόνο,  την προσεχή Παρασκευή να είναι παρόντες, στο ραντεβού με την ΖΩΗ -στη Διαλογή» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μαvδαλιανός.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Παρασκευή 17.12.2021 από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία της Διαλογής προκειμένου να εμβολιασθούν όσοι επιθυμούν.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ