Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΟ απίστευτος δήμαρχος θα έδινε ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ

Ο απίστευτος δήμαρχος θα έδινε ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ

Ο απίστευτος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Ιανουαρίου 2021 κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να δούνε το μηνιαίο ενοίκιο προς την Εκκλησία, για τα κτίρια που έχτισε ο δήμος στο ΘΕΠΑΝ, ως επένδυση στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας!

Ο απίστευτος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να δώσουν στην Εκκλησία δημοτικό ακίνητο που αξίζει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ και ο δήμος από πάνω να πληρώνει ενοίκιο γι’ αυτό ως επένδυση στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Ο δήμαρχος το έκανε αυτό χωρίς να αναζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου!

Μάλιστα έγινε και εκτίμηση του ενοικίου που θα έπρεπε να καταβάλει ο δήμος για δικό του ακίνητο και δικά του κτίρια. Η εκτίμηση του μηνιαίου ενοικίου ήταν 2.235 ευρώ! Ο δήμος αφού πρώτα θα χάριζε ένα δικό του ακίνητο αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ, κατόπιν θα κατέβαλε γι’ αυτό 2.235 ευρώ μηνιαίο ενοίκιο!

Βέβαια ο απίστευτος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου σίγουρα θα διαπραγματευόταν ηρωικά το ενοίκιο και θα τα έριχνε μερικά εκατοστάρικα, όπως ηρωικά διεκδίκησε και κέρδισε να μην πληρώσει ο δήμος αναδρομικά ενοίκια μιας δεκαετίας για το ΘΕΠΑΝ! Που πάει ο δήμος με τέτοιον δήμαρχο;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ