Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ"!!  ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ...

ΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ”!!  ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!

Με τον παρακάτω τρόπο και με τίτλο «ΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ”!!  ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!» σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το σκωπτικό άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Κινητή μονάδα εμβολιασμών κατά του covid-19 απέκτησε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…»:

«Οι εμβολιασμοί κατά της πανδημίας Covid 19 ξεκίνησαν στην Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου του 2020. Η κ. Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό», ήταν ο πρώτος άνθρωπος στην χώρα μας που εμβολιάστηκε στη μία το μεσημέρι εκείνης της ημέρας και ακολούθησε ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην περιοχή των Μελισσίων. Ακολούθησαν εκείνη την ημέρα οι εμβολιασμοί πολιτικών προσώπων και άλλων διάσημων και γνωστών για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. Μπορεί ο Kostas Papaioannou που είχε πάρει εργολαβία την υποστήριξη της “Νέας Πνοής” στην επίσημη σελίδα του δήμου στο Fb ή όποιος τέλος πάντων κάνει τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, του δημάρχου, ιατρού και ηθοποιού να μας απαντήσει στα ερωτήματα:

  1. Πότε έκαναν τα εμβόλια (ημερολογιακά εννοώ) οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης;
  2. Τα έχουν κάνει όλοι τα εμβόλια;
  3. Γιατί στα πλαίσια της ευαισθησίας της δημοτικής τους αρχής και στο κόψιμο που τους έπιασε να φέρνουν κινητές μονάδες δεν έγραψαν απολύτως τίποτα στα κοινωνικά τους δίκτυα για τους ανεμβολίαστους και τις βλακείες που αραδιάζουν παρότι τα κρούσματα στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου είναι χιλιάδες, ενώ χάθηκαν και πολλές ζωές ανθρώπων γιατί απλά ήταν ανεμβολίαστοι; Ψαρεύουν ψήφους στα νερά των ανεμβολίαστων;

ΥΓ. Η απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας στον κ. Καμαρινό στην τοποθέτηση του για το άνοιγμα των σχολείων είναι για γέλια. Προφανώς δυσκολεύτηκε να καταλάβει τι έγραψε. Όταν ξαναδιαβάσει την επιστολή και κατανοήσει το περιεχόμενο της ας δώσει και τις ανάλογες απαντήσεις σε αυτά που αναφέρονται στο σχόλιο. Είναι απλά γραμμένα. Δηλαδή μας λέει ότι σε όλα τα σχολεία του δήμου όλοι οι καθηγητές και όλοι οι μαθητές ήταν παρόντες στην επανέναρξη για αυτό και δεν ανέφεραν προβλήματα οι διευθυντάδες; Εκτός κι αν έγινε ακόμη ένα θαύμα επί “Νέας Πνοής”!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ