Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΠήρε η διοίκηση του δήμου τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ;

Πήρε η διοίκηση του δήμου τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ;

Πριν πάνω από ένα μήνα αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου να ζητήσει από τη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά Κοιμητήρια ή πάρκο Κατσαντώνη). Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τη διοίκηση του δήμου να πάρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ. Δεν την εξουσιοδότησε για καμία άλλη ενέργεια.

Κάνει μεγάλο λάθος η διοίκηση του δήμου αν νομίζει ότι βρήκε συνεταίρους κάποιους από τα αζήτητα για να πετάξει τη μπάλα στη κερκίδα και αν νομίζει ότι θα αλλάξει την ατζέντα με αυτόν τον τρόπο και με καβγάδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με το αν οι από μέσα και οι από έξω από το ΕΠΑΛ, οι δεξιά και οι αριστερά, οι ακροδεξιά και οι ακροαριστερά είναι το ίδιο πράγμα.

Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε τέτοιου είδους καβγάδες. Υπάρχουν σημαντικά θέματα στο δήμο και ένα από τα πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή είναι το ΘΕΠΑΝ. Ζήτησε ο δήμος τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ ή πρέπει τελικά αυτό το θέμα να πάρει άλλο δρόμο αν η διοίκηση δεν έχει σκοπό να το λύσει; Θα διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου η διοίκηση του δήμου εδώ και τώρα; Θα διασφαλίσει εδώ και τώρα ένα ακίνητο «φιλέτο» αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ