Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣτήριξη της τοπικής αγοράς με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στήριξη της τοπικής αγοράς με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

❤️➡️Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (Ε.Γ.Ε.) του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού – ΕΜΣΕΚ οργανώνει δράση στήριξης της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων της, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ❤️????? με τίτλο #LOVE & SHOP !

➡️❤️Όλοι οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους από τα τοπικά καταστήματα με την ειδική αφίσα & το σήμα  #LOVE&SHOP θα μπορούν να πάρουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση!

➡️❤️Η προωθητική αυτή δράση θα έχει διάρκεια 5-15 Φεβρουαρίου και η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 16/02 live streaming από την σελίδα του συλλόγου στο facebook για να διασφαλιστεί η διαφάνεια των αποτελεσμάτων.

➡️❤️Αν λοιπόν η επιχείρησή σας είναι μέλος μας και θέλετε είτε να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ στην δράση μας αυτή, είτε να γίνετε κι εσείς ένας από τους μεγάλους μας χορηγούς – δωροθέτες, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την δράση μας εδώ: https://bit.ly/3rZWNU1 & κατόπιν να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2316010938  ή μέσω e-mail στο info@emsek.gr για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία συμμετοχής.

➡️❤️Οι δηλώσεις συμμετοχής των χορηγών θα ολοκληρωθούν ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την ΤΡΙΤΗ 2/2/22.

Από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ