Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ3.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από covid-19 στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης!

3.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από covid-19 στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης!

Σε συνέντευξη που έδωσε, σήμερα το πρωί στο ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργός του νοσοκομείου Παπανικολάου, Γεώργιος Τρελλόπουλος, είπε, εκτός των άλλων, ότι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε τους περισσότερους θανάτους από covid-19, περισσότερους ακόμα και από την περιφέρεια Αττικής! Ο κύριος Τρελλόπουλος εξήγησε το γεγονός αναφερόμενος στον αριθμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και στο γεγονός ότι δεν δόθηκε βάρος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

3.500 περίπου άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από covid-19 στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, είπε ο κύριος Τρελλόπουλος, ενώ τόνισε πως αν είχε επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα. Ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας, γιατί επικουρικοί που προσλαμβάνονταν δεν καταλάμβαναν τις θέσεις τους.

«Ξεκινήσαμε καλά και φτάσαμε να είμαστε ουραγοί της πανδημίας», είπε ο κύριος Τρελλόπουλος, ενώ τόνισε ότι την παρτίδα την έσωσαν οι υγειονομικοί αλλιώς θα ήμασταν τριτοκοσμική χώρα. Καταλήγοντας ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργός του Παπανικολάου αναφέρθηκε και στο τέλος της πανδημίας εξαιτίας της «Ο» λέγοντας ότι αυτό ήταν το βασικό σενάριο που ήθελαν να παίξουν για να αναδιαρθρώσουν το σύστημα υγείας, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί η πανδημία είναι εδώ και η πραγματικότητα είναι σκληρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ