Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΤου ΘΕΠΑΝ το γεφύρι…

Του ΘΕΠΑΝ το γεφύρι…

Πώς το γεφύρι της Άρτας ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν; Έτσι ακριβώς και το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού! Ανέκδοτο το έχει καταντήσει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Πριν από περίπου δύο μήνες το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει ο δήμος από τη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ. Ακόμη δεν τον έχουν ζητήσει!

Δύο μήνες μετά, η διοίκηση του δήμου εισάγει θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να εξουσιοδοτηθεί ο δήμαρχος να πάρει τον τίτλο ιδιοκτησίας από τη Διεύθυνση Γεωργίας!

Πραγματικά ο τρόπος λειτουργίας της διοίκησης του δήμου στο θέμα του ΘΕΠΑΝ θα μπορούσε να έχει τίτλο «Χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα». Η διοίκηση του δήμου, μετά την απόδειξη ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, λειτουργεί με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο!

Αγγαρεία πράττει, ποινήν εκτίει η διοίκηση καθώς με αργά βήματα προχωρά στο βασανιστικό έργο να κατοχυρώσει τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ. Στο τέλος, τα μέλη της διοίκησης του δήμου θα ζητήσουν επίδομα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας για τη βάσανο της αποδοχής του ΘΕΠΑΝ ως δημοτικής περιουσίας!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ