Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πρέπει όταν ένας πολιτικός κάνει ένα λάθος να το αναγνωρίσει και να...

«Πρέπει όταν ένας πολιτικός κάνει ένα λάθος να το αναγνωρίσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες»

Το παρακάτω κείμενο απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην Αγκίδα, με το οποίο ζητάει από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να αποσύρει την απόφασή του και να ζητήσει συγνώμη από του κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού:

«Σχετικά με το θέμα της ενοποίησης των παρελάσεων Κορδελιού- Ευόσμου, στην 4η (Μεικτή) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επιμένω ότι είναι μια απόφαση που ο δήμαρχος πρέπει να αποσύρει και να ζητήσει και συγγνώμη.

Είναι μια απόφαση, η οποία σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα που έχει ο δήμος (τις άδειες, τα ΚΕΠ, τη δυσοσμία, το πάρκινγκ, τον πεζόδρομο και το θεατράκι στο Κορδελιό που μαραζώνουν, τη διαλογή, τον αθλητισμό και τον φωτισμό), έβγαλε τους συνδημότες μας στο Ελευθέριο Κορδελιό στους δρόμους.

Γιατί πατήσατε στο θυμικό του Έλληνα, γιατί ο Έλληνας έχει συνυφασμένη την παρέλαση με την τιμή στους νεκρούς του, θέλει τιμή και δόξα γι’ αυτούς όπως θέλει και αλληλεγγύη και φροντίδα στους ζωντανούς του.

Το ποτήρι ξεχείλισε.

Η πρότασή μου είναι να αποσύρετε την απόφασή σας και να ζητήσετε συγγνώμη από τους πολίτες και έπειτα να έρθουμε σε διαβούλευση με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τον εμπορικό σύλλογο και να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για τον τόπο μας.

Ο δήμος είναι ένα, είμαστε ένα και ο δήμος μας δεν διχάζεται όσο και να προσπαθούν κάποιοι.

Οι παρελάσεις είναι φόρος τιμής προς τους πεσόντες μας και πρέπει να γίνονται με κάθε επισημότητα, δεν γίνεται να μην έχουμε βαμμένα πεζοδρόμια, να μην έχουμε σημαίες και να μην παίζουν τα εμβατήρια!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ