Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑ«Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απομονώθηκε από όλες τις παρατάξεις»

«Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απομονώθηκε από όλες τις παρατάξεις»

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στο EURO TV και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο, με την παρακάτω αναφορά στην επιλογή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου να μην συνεργαστεί με άλλες παρατάξεις:

«Δυστυχώς ο υπάρχων δήμαρχος, ενώ το νομικό πλαίσιο του επέτρεπε τις συνεργασίες, στάθηκε μόνος του, απομονώθηκε από όλες τις παρατάξεις τις λοιπές και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν ακούει και τις προτάσεις μας και γι’ αυτό το λόγο προφανώς δεν μπορεί να δώσει και απαντήσεις στα ερωτήματά μας».

Δυστυχώς και σ’ αυτό ο Γιώργος Χατζηβρέττας έχει δίκιο. Ο κύριος δήμαρχος επέλεξε αυτόν τον δρόμο ενώ μετά την νίκη του στις εκλογές και πριν αναλάβει καθήκοντα είχε συζητήσει με τον τέως δήμαρχο και την παράταξή του για συνεργασία και οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει. Αμέσως μόλις όμως άλλαξε ο νόμος και έδωσε στη διοικούσα παράταξη την πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή, ο δήμαρχος άλλαξε πλεύση και ούτε καν ενημέρωσε τον τέως δήμαρχο, Πέτρο Σούλα, για τις προθέσεις του.

Δυστυχώς ο Γιώργος Χατζηβρέττας έχει δίκιο στο γεγονός ότι ο δήμαρχος δεν ακούει τις προτάσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος επέλεξε να μην συνεργαστεί με άλλες παρατάξεις και επίσης επέλεξε να μην ακούει τις άλλες παρατάξεις. Ο δήμαρχος, παρά την απειρία του, αφού μέχρι την ώρα που εκλέχτηκε δήμαρχος δεν είχε ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, έχει επιλέξει να μην ακούει ανθρώπους οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά. Μπορεί να πάει μπροστά ο δήμος έτσι;

Κιμ. Ο.

«Η αβελτηρία της διοίκησης του δήμου δίνει αφορμή για να δημιουργηθούνε νέα σχήματα»
«Αρνητική για το δήμο η εκλογή της παράταξης Μανδαλιανού στη διοίκηση»
Θετικότατα σχόλια του Γιώργου Χατζηβρέττα για το Νέστορα Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ