Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣ"Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ...

“Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ HASHTAG

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι κάνει πρεμιέρα στο μεγάλο κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας την EURO Τηλεόραση, η εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος με σπουδές και στο Digital Marketing/Social Media μετά από μία απουσία αρκετών μηνών λόγω και των περιορισμών της πανδημίας, επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά στούντιο με μία εξαίρετη ομάδα συνεργατών, δημοσιογράφων και πολιτικών αναλυτών με σκοπό την ενημέρωση των τηλεθεατών σε ζητήματα που απασχολούν κύρια την Περιφέρεια μας και τους δήμους της.

Η ομάδα του Hashtag είναι ξεκάθαρη για την γραμμή που θα ακολουθήσει. Όπως δηλώνουν … «Αυτή η εκπομπή, το Hashtag θα ερευνά θέματα που απασχολούν την περιφέρεια μας με γνώμονα την αντικειμενική σας ενημέρωση. Σε μία εκπομπή που δεν θα φοβάται να πει την αλήθεια, αυτήν την αλήθεια που ίσως μερικοί θα φοβούνται να ακούσουν. Τώρα, αν κατά την διάρκεια μίας εκπομπής στεναχωρήσουμε κάποιους δεν πειράζει, θα το ξεπεράσουν. Μας ενδιαφέρει να μην πούμε ψέματα και να μην αδικήσουμε σκόπιμα κάποιους ανθρώπους»..

Στην πρώτη εκπομπή θα δούμε και θα ακούσουμε:

Στο πρώτο μέρος αναλύσεις για την «Φτώχεια στην Κεντρική Μακεδονία». Στην κάμερα μιλούν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Τύπου Άγγελος Τόλκας, ο βουλευτής ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, πρώην γραμματέας και νυν μέλος του δ.σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Ρακκάς Κοινωνιολόγος, ΔΣ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο β’ μέρος της εκπομπής, ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης με τον Σταύρο Μουμουλίδη διευθυντή της ιστοσελίδας agkidapress.gr σχολιάζουν τα πολιτικά ευτράπελα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και αναζητούν όσους κρύβονται!!

Περισσότερα στις οθόνες μας την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ