Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου νομίζει ότι έχει ειδικό συνεργάτη σαμουράι;

Μήπως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου νομίζει ότι έχει ειδικό συνεργάτη σαμουράι;

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος, στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στο EURO TV και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο, αναφέρθηκε στην επιλογή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου να μην συνεργαστεί με άλλες παρατάξεις και να μην ακούει τις άλλες παρατάξεις. Αν περιμένει ο κύριος Χατζηβρέττας να συνεργαστεί ο δήμαρχος με την αντιπολίτευση ή να την ακούσει για το καλό του δήμου και των δημοτών, απλώς τρέφει αυταπάτες.

Πώς να συνεργαστεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με άλλες παρατάξεις και πώς να ακούσει τις άλλες παρατάξεις όταν υπερασπίζεται τον ειδικό συνεργάτη του δήμου, ο οποίος σχολίασε στο facebook τόσο υποτιμητικά και προσβλητικά τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Καμαρινό; Πώς να συνεργαστεί ο δήμαρχος με άλλες παρατάξεις και πώς να τις ακούσει, όταν θεωρεί σαμουράι τον ειδικό συνεργάτη που έχει καθήκον να τραβήξει την πένα ωσάν σπαθί και να υπερασπιστεί το αφεντικό του από την επίθεση του Γιάννη Καμαρινού; Βέβαια αφεντικό του είναι ο δήμος και όχι ο δήμαρχος, αλλά αυτό μάλλον είναι ψιλά γράμματα. Πώς να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση ένας δήμαρχος που πιστεύει ότι η δουλειά του ειδικού συνεργάτη είναι, μεταξύ άλλων, να απαντάει και να επιτίθεται στην αντιπολίτευση;

Ο τρόπος που αντέδρασε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στη συμπεριφορά του ειδικού συνεργάτη απέναντι στο Γιάννη Καμαρινό, δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση ούτε να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση, ούτε να ακούσει την αντιπολίτευση. Το μόνο που θέλει να ακούει από την αντιπολίτευση είναι πόσο καλά και πόσο τέλεια κάνει αυτά που δεν κάνει. Το μόνο που θέλει να ακούει από την αντιπολίτευση είναι χειροκροτήματα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ