Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΕπίθεση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και στη διοίκηση Λαφαζανίδη για τη συντήρηση...

Επίθεση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και στη διοίκηση Λαφαζανίδη για τη συντήρηση των σχολείων

«Η βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία, τα οποία είτε είναι υποσυντηρημένα, είτε έμεναν ασυντήρητα εδώ και δεκαετίες, αποτελεί υποχρέωση και καθήκον για εμάς. Θέλουμε παιδιά και εκπαιδευτικοί να απολαμβάνουν ένα σχολικό περιβάλλον που θα εμπνέει και θα προάγει την εκπαιδευτική διαδικασία», υπογράμμισε ο κ. Μανδαλιανός και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε με διπλό στόχο: Με στοχευμένες παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε τα επί σειρά ετών παραμελημένα σχολεία του Δήμου μας και παράλληλα προχωράμε τις διαδικασίες για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων που ο τόπος μας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη».

Η παραπάνω παράγραφος είναι ανακοίνωση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ευθεία επίθεση στις διοικήσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά και στις διοικήσεις των πρώην δήμων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού. Μόνο που πρώτος δήμαρχος στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από το 2010 έως το 2014 ήταν ο Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος επίσης ήταν επί τρεις τετραετίες δήμαρχος στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού. Ο κύριος δήμαρχος από τη δήλωσή του δεν εξαίρεσε ούτε τις διοικήσεις του Στάθη Λαφαζανίδη, δεν εξαίρεσε δηλαδή τη σημαντικότερη συνιστώσα της «Νέας Πνοής» της παράταξης που τώρα διοικεί το δήμο.

Υποθέτουμε πως είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε ότι ο δήμαρχος δεν διάβασε το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου και ότι αυτός που το έγραψε δεν γνώριζε πως ο Στάθης Λαφαζανίδης ήταν δήμαρχος επί τέσσερις τετραετίες σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο κάτι τέτοιο. Έχει ξαναγίνει με rapid test που ανίχνευαν τη Νοτιαφρικανική μετάλλαξη.

Κ. Τσ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού βγάζει από τις σπηλιές τους μαθητές!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ