Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου μπορεί να είναι έργο της διοίκησης...

Τελικά το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου μπορεί να είναι έργο της διοίκησης Μανδαλιανού…

25ο δημοτικό σχολείο

Δεν φτάνει που η διοίκηση Μανδαλιανού δύο χρόνια καθυστερεί την ανέγερση του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, δεν φτάνει που η διοίκηση Μανδαλιανού κόντεψε να χάσει τη χρηματοδότηση για το σχολείο, αλλά επιπλέον προσπαθεί να παρουσιάσει ότι η διοίκηση Σούλα, επί της θητείας της οποίας έγινε η μελέτη του έργου, είτε δεν είχε κάνει τίποτα είτε όλα τα είχε κάνει λειψά. Η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να προπαγανδίσει ότι για την καθυστέρηση του έργου ευθύνεται η διοίκηση Σούλα και ότι εξαιτίας εκείνης τελικά το έργο θα γίνει με τόση καθυστέρηση.

«Σιγά σιγά θα μας πείτε ότι όλα τα κάνατε εσείς για το 25ο. Ο κύριος Σταυρίδης, αυτός είναι δεν αλλάζει. Πήρατε μια έτοιμη μελέτη. Να σας πω ότι δεν ήταν έτοιμη κατά ποσοστό 5%; 10% ήθελε συμπλήρωση; Πείτε ό,τι θέλετε. Ότι είχε παρατηρήσεις. Και μια ολοκληρωμένη μελέτη να πας στην Πολεοδομία θα σε βγάλει παρατηρήσεις. Κάνατε δυόμιση χρόνια για να διορθώσετε τις παρατηρήσεις; Δυόμιση χρόνια; Και μου λέτε ότι κάνατε τη μελέτη; Δηλαδή αν έπρεπε να κάνετε όλη τη μελέτη, πόσον καιρό θα χρειαζόσασταν; Και μου λέτε ότι κάνατε τη μελέτη, δεν υπήρχε μελέτη. Χωρίς να έχετε την ευθιξία να μας πείτε που έπασχε αυτή η μελέτη. Κοιτάξτε, έχετε όλο το δικαίωμα να χαμογελάτε γιατί καταφέρνετε αυτό που θέλετε. Να μηδενίζετε το έργο των προηγούμενων διοικήσεων. Αυτό θα το δούμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ειδικά για το 25ο».

Τα παραπάνω είπε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022.

Δυόμιση χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού άφηνε υπονοούμενα σε βάρος της προηγούμενης διοίκησης για το πόσο έτοιμη ήταν η μελέτη που είχε ετοιμάσει για την ανέγερση του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου. Δυόμιση χρόνια μισόλογα για τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης, χωρίς όμως, όπως τόνισε ο τέως δήμαρχος, η διοίκηση Μανδαλιανού να πει ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ποια σημεία έπασχε η μελέτη η οποία έγινε επί διοίκησης Σούλα που να δικαιολογούν τα δυόμιση χρόνια καθυστέρησης. Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να προσπαθήσει να κάνει έργα, το έχει ρίξει στο «πες πες κάτι θα μείνει».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ