Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΚαι λίγη είναι η δυσοσμία στην οποία πνιγόμαστε…

Και λίγη είναι η δυσοσμία στην οποία πνιγόμαστε…

Στις 2 η ώρα σήμερα Κυριακή τα ξημερώματα βρωμούσε ο τόπος. Δεν μπορούσες να σταθείς έξω από τη δυσοσμία. Γινόταν ο χαμός και φυσικά ήταν πολύ φυσιολογικός.

Σ’ ένα δήμο που ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει το δήμαρχο να ζητάει νέες μετρήσεις για να αποδειχθεί αν βρωμάει όσο βρωμάει, είναι πολύ λογικό να επικρατεί αυτό το χάλι.

Σ’ ένα δήμο που ο δήμαρχος αρνείται να κουνήσει το δαχτυλάκι του για να διαμαρτυρηθεί στη βιομηχανία αλλά πολύ εύκολα κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο, είναι πολύ φυσιολογικό να πνιγόμαστε από τη δυσοσμία.

Σ’ ένα δήμο που ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι τα ΕΛΠΕ δεν τελείωσαν ακόμη έργα περιορισμού της δυσοσμίας που έπρεπε να τα τελειώσουν το καλοκαίρι, αλλά ο δήμαρχος εδώ και ένα χρόνο ζητάει να γίνουν νέες μετρήσεις για να αποδειχθεί εάν μειώθηκε η δυσοσμία, είναι πολύ φυσιολογικό να σκάσουμε από τη βρώμα.

Εάν πάντως στις νέες μετρήσεις, που θα κάνει ο δήμαρχος για τη δυσοσμία, προστεθεί η παράμετρος της στάσης που κρατάει ο ίδιος απέναντι στα ΕΛΠΕ, το συμπέρασμα θα είναι ότι και λίγο μυρίζει. Με το δήμαρχο να έχει τέτοια ανεκτική συμπεριφορά, θα μπορούσε να μυρίζει πολύ παραπάνω.

Χαρίλαος Παταρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ