Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΕίναι ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής καλός επαγγελματίας ή δεν είναι;

Είναι ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής καλός επαγγελματίας ή δεν είναι;

Ακούστηκαν πολλά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το δάσκαλο της Φιλαρμονικής, στον οποίο η διοίκηση του δήμου έριξε όλο το βάρος για την αποχή της μπάντας από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η διοίκηση του δήμου είπε ότι ουσιαστικά αυτός οργάνωσε την αποχή των παιδιών. Πιο προχωρημένος ήταν ο δήμαρχος, ο οποίος έριξε ευθύνες και στους μουσικούς της Φιλαρμονικής, μεταξύ των οποίων σίγουρα υπάρχουν και ανήλικα παιδιά.

Εάν είναι καλός ή κακός επαγγελματίας ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής δεν το γνωρίζουμε. Εάν φταίει αυτός για το γεγονός ότι δεν συμμετείχε η Φιλαρμονική στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και πάλι δεν το γνωρίζουμε. Τα όσα είπε ο κύριος δήμαρχος για τα παιδιά δεν θα τα σχολιάσουμε. Εάν τα μέλη της διοίκησης του δήμου, που είναι εκπαιδευτικοί, εγκρίνουν αυτό που έκανε ο ιατρός επικεφαλής τους, να τον χαίρονται και εις ανώτερα.

Ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του μας διαβεβαίωσαν ότι για όλα έφταιγε ο δάσκαλος. Πριν από 15 μήνες μας διαβεβαίωσαν επίσης ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού δεν ανήκει στο δήμο, αλλά ανήκει στην Εκκλησία. Πριν από ένα χρόνο ήθελαν μάλιστα, αφού πρώτα αφήσουμε το πάρκο στα χέρια της Εκκλησίας, να καταβάλουμε ενοίκιο γι’ αυτό. Μετά αποδείχτηκε με ενέργειες δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο καλός ή κακός επαγγελματίας είναι ο δάσκαλος της Φιλαρμονικής. Δεν γνωρίζουμε αν χειρίστηκε σωστά ή λάθος το θέμα της παρέλασης. Σίγουρα το θέμα της Φιλαρμονικής δεν το χειρίστηκε σωστά η διοίκηση του δήμου από την ώρα που εξελέγη. Όμως και για το δάσκαλο της Φιλαρμονικής θα έπρεπε να είναι προσεκτική στις διατυπώσεις της η διοίκηση του δήμου. Δεν προσπάθησε δα ο άνθρωπος να χαρίσει περιουσία του δήμου αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ και από πάνω να πληρώσει ενοίκιο γι’ αυτήν. Δηλαδή άμα ο δάσκαλος είναι κακός επαγγελματίας εξαιτίας της παρέλασης τότε τι δήμαρχος είναι ο κύριος Μανδαλιανός εξαιτίας του ΘΕΠΑΝ;

Αυτή η διοίκηση του δήμου μπορεί να ήρθε προβάλλοντας το ήθος και το όραμα αλλά αυτό που βλέπουμε είναι το θράσος. Η διοίκηση που κατάπιε τη γλώσσα της όταν ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης κατήγγειλε πως ιερέας τηλεφωνεί και πιέζει όσους δημοτικούς συμβούλους υπέγραψαν να συζητηθεί το θέμα του ΘΕΠΑΝ, η διοίκηση που κατάπιε τη γλώσσα της για τη συμπεριφορά του Μητροπολίτη απέναντι στο δήμαρχο κατά τη Λειτουργία της 25ης Μαρτίου, αυτή η διοίκηση ήταν τόσο λαλίστατη για τον αρχιμουσικό και τα παιδιά της Φιλαρμονικής.

Αντί για ήθος και όραμα, θράσος και αμετροέπεια.

Βασίλης Κιμ.

ΥΓ. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα όσα ειπώθηκαν για τον αρχιμουσικό και τα παιδιά της Φιλαρμονικής από τη διοίκηση του δήμου ήταν πολύ ηπιότερα από αυτά τα οποία ειπώθηκαν εναντίον των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης  που επέμεναν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ