Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Βασίλης Ανδρεάδης θα διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης «Ξεκινάμε από την...

Ο Βασίλης Ανδρεάδης θα διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης «Ξεκινάμε από την Αρχή»

Ο Βασίλης Ανδρεάδης είναι το πρώτο μέλος της παράταξης «Ξεκινάμε από την Αρχή» που ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για να ηγηθεί της παράταξης, μετά τη δήλωση του Γιάννη Καμαρινού ότι αποχωρεί από την ηγεσία της και προχωράει στη διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης με δήλωσή του στην «Αγκίδα» θεωρεί ότι είναι πολύ σωστή και ενδεδειγμένη η απόφαση του Γιάννη Καμαρινού για να εξασφαλιστεί η συνοχή και η συνέχεια της παράταξης. Ο κύριος Ανδρεάδης πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος να υπάρξουν νέες συνεργασίες, να συσπειρωθούν νέες δυνάμεις στην παράταξη, να υπάρξει ανανέωση και να δοθεί μεγάλη δυναμική για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης τόνισε ότι θα πάρει μέρος στη διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής τηρώντας τη δέσμευσή του ότι θα διεκδικήσει αυτήν τη θέση εφόσον ο Γιάννης Καμαρινός αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης. Στόχος του κυρίου Ανδρεάδη είναι η παράταξη να μείνει ενωμένη, να διευρυνθεί και να κερδίσει τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το καλό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Ανδρεάδης κατέστησε σαφές ότι θα ακολουθήσει όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες εντός της παρατάξεως και θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα αυτών των διαδικασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ