Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑμέσως μετά το Πάσχα οι εκλογές στην παράταξη Καμαρινού

Αμέσως μετά το Πάσχα οι εκλογές στην παράταξη Καμαρινού

Η «Αγκίδα» επικοινώνησε με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννη Καμαρινό και τον ρώτησε σχετικά με τις διαδικασίες που δρομολόγησε για την εκλογή νέου υποψηφίου δημάρχου της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κύριος Καμαρινός απάντησε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Όσον αφορά το Σώμα το οποίο θα ψηφίσει για την ανάδειξη του νέου υποψηφίου δημάρχου, ο κύριος Καμαρινός απάντησε ότι αυτό θα είναι απόφαση και των 21 εκλεγμένων της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των δύο κοινοτήτων.

Ο Γιάννης Καμαρινός τόνισε ότι από την κάλπη θα εκλεγεί ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο ίδιος ο κύριος Καμαρινός θα παραμείνει επικεφαλής της παράταξης μέχρι τη λήξη της θητείας αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης και να στηρίξει την προσπάθεια διεύρυνσης της παράταξης κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα σε άλλες παρατάξεις και σε νέα πρόσωπα.

«Διεργασίες για διεύρυνση της παράταξης προκειμένου να κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές ώστε να φύγει η τωρινή διοίκηση που μόνο κακό έχει κάνει στο δήμο», είπε με έμφαση ο κύριος Καμαρινός.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ιδρυτής της παράταξης «Ξεκινάμε από την Αρχή» υπογράμμισε ότι όσοι θα πάρουν μέρος στη διαδικασία εκλογής του νέου υποψηφίου δημάρχου αποδέχονται τη διαδικασία και το αποτέλεσμα αυτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ