Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΟργουελική κατάσταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Οργουελική κατάσταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου επικρατεί μια Οργουελική κατάσταση πιο προχωρημένη από αυτήν που επικρατεί γενικώς στην ανθρωπότητα. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δύο και δύο σίγουρα δεν κάνει τέσσερα αλλά δεν κάνει και πέντε. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με διοίκηση «Νέας Πνοής» δύο και δύο κάνει είκοσι δύο!

Αυτό δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Κολλάει μια χαρά στον ισχυρισμό του δημάρχου ότι συντήρησε τα σχολεία και τα γήπεδα μπάσκετ, τα οποία παραμελήθηκαν επί σειρά ετών!

Το ότι σ’ αυτή τη σειρά ετών των προηγούμενων διοικήσεων συμπεριλαμβάνεται και η διοίκηση Λαφαζανίδη, η παράταξη του οποίου είναι βασική συνιστώσα της παράταξης Μανδαλιανού, για τον κύριο δήμαρχο είναι απλώς ψιλά γράμματα.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου οσονούπω δύο και δύο δεν θα κάνει είκοσι δύο, αλλά τριάντα δύο, σαράντα δύο και ίσως εκατόν δύο. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με διοίκηση «Νέας Πνοής» το Υπουργείο Αλήθειας είναι η ιστοσελίδα του δήμου στο facebook. Ποιος παίζει το ρόλο του μεγάλου αδελφού, ποιος το ρόλο του κυρίου Τσάρινγκτον και ποιος το ρόλο του Ο’Μπράιεν ας διαλέξουν. Δεν θα δυσκολευτούν.

Κόυνερ

https://agkidapress.gr/2022/05/07/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af/
Δούλεμα ψιλό γαζί από τη διοίκηση του δήμου όσον αφορά το δημοσίευμα για τα σχολεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ