Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν αποδέχτηκε χορηγίες από τα ΕΛΠΕ!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν αποδέχτηκε χορηγίες από τα ΕΛΠΕ!

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ζούμε συνεχώς αναρωτώμενοι τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας! Κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είπε ότι δεν δίνει άλλοθι στα ΕΛΠΕ με την αποδοχή χορηγιών, ότι δεν αποδέχτηκε χορηγίες και ότι το μόνο που αποδέχτηκε ήταν οι δωροεπιταγές που εξήγησε για ποιο λόγο τις δέχτηκε και που πήγανε! (Στις 2 ώρες και 53 λεπτά στο παρακάτω video https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=10518s)

Δηλαδή οι δωροεπιταγές δεν ήταν χορηγία; Τι ήταν; Ελεημοσύνη επειδή πήγαν για το Πασχαλινό τραπέζι του 2021 των αναξιοπαθούντων; Και φέτος, που δεν δόθηκαν τέτοιες δωροεπιταγές, το Πασχαλινό τραπέζι των αναξιοπαθούντων έμεινε άδειο; Αλήθεια, αυτά τα 8.300 ευρώ που δόθηκαν πέρυσι από τα ΕΛΠΕ, γιατί δεν δόθηκαν από το δήμο; Έχει δώσει ο δήμος τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα για τέτοιους σκοπούς. Αλήθεια, αυτά τα 8.300 ευρώ γιατί δεν δόθηκαν φέτος από το δήμο;

Ο δήμαρχος μια χαρά δέχτηκε πέρυσι τη χορηγία καταπατώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Μεγάλη Πέμπτη. Τι άλλαξε από πέρυσι μέχρι φέτος; Απομένει λιγότερο από ενάμισης χρόνος για τις δημοτικές εκλογές και η δυσοσμία μαστίζει το δήμο. Οι εκλογές πλέον επιβάλουν να λέγεται ότι η διοίκηση της «Νέας Πνοής» δεν έλαβε χορηγία από τα ΕΛΠΕ και επίσης να λέγεται ότι τα μέτρα που πήραν τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία είναι ανεπαρκή.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ