Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΤο καλύτερο ανέκδοτο του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022

Το καλύτερο ανέκδοτο του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022

Παρά το γεγονός ότι η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, Όλγα Αθανασιάδου Νέδου, είπε το ένα καλό ανέκδοτο πίσω από το άλλο, τελικά δεν κατάφερε να πει το καλύτερο, γιατί το καλύτερο ανέκδοτο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022 το είπε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός. Για την ακρίβεια ο δήμαρχος είπε δύο κορυφαία ανέκδοτα.

Το πρώτο ανέκδοτο ήταν σχετικά με τα ανεπαρκή μέτρα από τα ΕΛΠΕ όσον αφορά τον περιορισμό της δυσοσμίας. Μετά από τις κουβέντες για υποκειμενικές μύτες των δημοτών που μυρίζουν τη δυσοσμία και τις συνεχείς παροτρύνσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο να επισκεφτεί αντιπροσωπεία τα ΕΛΠΕ για να διαπιστώσει τα μέτρα που έλαβαν για τον περιορισμό της δυσοσμίας, φτάσαμε στη διαπίστωση ανεπαρκών μέτρων. Το δεύτερο ανέκδοτο ήταν ότι δεν δίνει άλλοθι στα ΕΛΠΕ με την αποδοχή χορηγιών και ότι δεν αποδέχτηκε χορηγίες.

Θέλει πολύ κόπο για να διαλέξεις μεταξύ των δύο ανέκδοτων αλλά το καλύτερο είναι το δεύτερο λόγω της μεγάλης ημέρας κατά την οποία ο κύριος δήμαρχος πήρε τη χορηγία. Μεγάλη Πέμπτη του 2021 σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου. Καλύτερο ανέκδοτο λοιπόν είναι το δεύτερο ένεκα της ημέρας.

Αιμίλιος Καλομ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ