Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΌλος ο δήμος μας μία γιορτή!! Ξεχύθηκαν όλοι στα Πάρκα!!

Όλος ο δήμος μας μία γιορτή!! Ξεχύθηκαν όλοι στα Πάρκα!!

Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων σήμερα και κάθε κάτοικος του δήμου μας είναι μέσα στην τρελή χαρά του. Πως και πως περίμεναν αυτήν την παγκόσμια ημέρα για να ξεχυθούν μικροί και μεγάλοι στα καινούργια πάρκα αλλά και σε αυτά που περιποιήθηκε η δημοτική αρχή των έργων του Μανδαλιανού, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους Περιβάλλοντος και Πρασίνου που άλλαξαν όλα τα πάρκα μας. Μία ομάδα εξαίρετων συμβούλων που πρέπει να τους στήσουμε άγαλμα. Τι καταπράσινοι χώροι, τι παρτέρια, τι λουλούδια, τι πέργκολες να απολαύσουν τη δροσιά οι ηλικιωμένοι, τι νερά, τι σιντριβάνια με τα νερά να χορεύουν σε ρυθμούς των βαλς του Στράους που επιμελήθηκε η εξαιρετική αντιδημαρχία Πολιτισμού. Τα βαλς θα ακούγονται από κασετόφωνο ή από κανένα ντάτσουν με ηχεία στην καρότσα, γιατί ακόμη και σήμερα δεν έχουμε μπάντα στον δήμο μας καθώς οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι μας δεν κατάφεραν να πείσουν τον αρχιμουσικό να εργάζεται χωρίς μισθό και τα μέλη της φιλαρμονικής να παίζουν εθελοντικά χωρίς ούτε ένα τραπέζι!!

Τέτοια αγαλλίαση και ευτυχία την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Πάρκων δεν ζήσαμε ποτέ. Τρέχει ο κόσμος στα πάρκα να απολαύσει τον καφέ του, το κολατσιό του, υμνώντας την στιγμή και την ώρα που ήρθε αυτή η διοίκηση στον δήμο μας. Μα πόσο τυχεροί είναι όσοι τα ζούνε όλα αυτά στον Εύοσμο.

Αντίστοιχα στην Κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Πάρκων με μοιρολόγια. Μαζεύτηκαν νέες και ηλικιωμένες γύρω από το Θεματικό Πάρκο Κατσαντώνη ντυμένες μαυροφόρες, όπως η Μαρινέλα στην ταινία που τραγουδά «άνοιξε δήμαρχε να διαβώ ψήφος να μην σε βλέπει» και μοιρολογούν, γιατί κάποιοι πρώην δήμαρχοι και πατεράδες δημάρχων λίγο έλλειψε να το κάνουν δώρο στην Εκκλησία προκειμένου ίσως όταν φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο να τους μνημονεύει κανας Μητροπολίτης τα Ψυχοσάββατα ως ευεργέτες.

Την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Πάρκων κανείς άλλος δήμος δεν την γιορτάζει τόσο ωραία όπως ο δικός μας, κανένας άλλος δήμος δεν έχει τόσο προκομμένη δημοτική αρχή όπως έχουμε εμείς!!

Νέλος Καννέλος

Το πάρκο Μουσών στον Εύοσμο αλλάζει όνομα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ