Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΑκόμη δεν κοινοποίησε ο δήμαρχος τη νέα δημοσκόπηση της INTERVIEW

Ακόμη δεν κοινοποίησε ο δήμαρχος τη νέα δημοσκόπηση της INTERVIEW

Στις 14 Μαρτίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είχε κοινοποιήσει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook με θριαμβικούς τόνους δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW. Ο κύριος δήμαρχος μάλιστα τότε έλεγε, με βάση τη δημοσκόπηση, ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών του δίνει δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και τον καθιστά υπεύθυνο ως προς τη συνέπεια των δεσμεύσεων του.

Τη δημοσκόπηση της INTERVIEW, που δημοσιεύτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, ακόμη δεν την κοινοποίησε, προφανώς επειδή δείχνει πως η παράταξή του κατρακυλάει με ιλιγγιώδη ρυθμό. Αναρωτιόμαστε όμως γιατί να μην τη δημοσιεύσει. Της ίδιας εταιρείας είναι. Να τη δημοσιεύσει και να μας πει αν τώρα, με βάση τη νέα δημοσκόπηση, δεν παίρνει δύναμη για να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και δεν θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο ως προς τη συνέπεια των δεσμεύσεών του.

Πραγματικά απορούμε πώς ο κύριος δήμαρχος και το τετραπέρατο επιτελείο του δεν σκέφτηκαν ότι πιθανότατα θα έρθουν και άλλες δημοσκοπήσεις που δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές για τη «Νέα Πνοή» και έκαναν πριν από δύο μήνες παντιέρα τους μια δημοσκόπηση! Ίσως βέβαια και να το σκέφτηκαν άλλα έκανα την ανάγκη φιλοτιμία. Αφού δεν είχαν να επιδείξουν έργο, επιδείκνυαν τη δημοσκόπηση αποδεικνύοντας ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ