Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΑστεία καταντάει η λειτουργία της Κοινότητας Ευόσμου

Αστεία καταντάει η λειτουργία της Κοινότητας Ευόσμου

Η λειτουργία της Κοινότητα Ευόσμου καταντάει αστεία αν όχι γελοία. Δεν φτάνει που από τις 9 προγραμματισμένες συνεδριάσεις της Κοινότητας Ευόσμου για το 2022 έγιναν μέχρι τώρα μόνο οι 3 ενώ οι άλλες 6 δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας, αλλά υπάρχουν τρία θέματα τα οποία εισάγονται και επανεισάγονται προς συζήτηση στο Συμβούλιο αλλά ποτέ δεν συζητούνται.

Η διοργάνωση Ημερίδας για την Αξία της Διατροφής που θα συμπεριλαμβάνει Βιολογικά Προϊόντα και η δημιουργία του “Τοίχου της Καλοσύνης”, έχουν εισαχθεί προς συζήτηση στις συνεδριάσεις της 18ης Απριλίου, της 23ης Μαΐου και εισάγονται ξανά προς συζήτηση στην αυριανή συνεδρίαση της 31ης Μαΐου.

Άραγε η διοίκηση Μανδαλιανού συζήτησε γι’ αυτό το χάλι της λειτουργίας της Κοινότητας Ευόσμου στον απολογισμό πεπραγμένων που έκανε μεταξύ των συμβούλων της, φίλων και συγγενών; Άραγε προβληματίζει το δήμαρχο το ότι το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου ουσιαστικά δεν λειτουργεί; Άραγε γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν παίρνει μέτρα ώστε να λειτουργήσει η Κοινότητα; Ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ