Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΠρος το παρόν όλοι χάνουν από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Προς το παρόν όλοι χάνουν από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW για λογαριασμό του politic.gr έχει πολλές αναγνώσεις και προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα. Παρά τη φθορά που φαίνεται στη δημοσκόπηση ότι έχει η διοίκηση Μανδαλιανού, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προς το παρόν κερδίζει όλους τους πιθανούς αντιπάλους του!

Στην ερώτηση ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Αλεξανδρίδη, το 29,7% επιλέγει τον πρώτο, το 22,2% επιλέγει το δεύτερο, το 34,7% κανέναν από τους δύο, ενώ δεν απάντησε το 13,4%.

Στην ερώτηση ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Ανδρεάδη, το 30,9% επιλέγει τον πρώτο, το 11,7% επιλέγει το δεύτερο, το 36,6% κανέναν από τους δύο, ενώ δεν απάντησε το 20,8%.

Στην ερώτηση ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο μεταξύ του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Χατζηβρέττα, το 32,3% επιλέγει τον πρώτο, το 16,9% επιλέγει το δεύτερο, το 37,9% κανέναν από τους δύο, ενώ δεν απάντησε το 12,9%.

Κανένας λοιπόν από τους πιθανούς αντιπάλους του νυν δημάρχου δεν δείχνει προς το παρόν ότι μπορεί να τον κερδίσει. Επιπλέον υπάρχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να εκτιμηθεί αναλόγως.

Η άποψη των δημοτών για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό είναι αρνητική/μάλλον αρνητική 74,8% στο Κορδελιό και 32,8% στον Εύοσμο.

Η άποψη των δημοτών για τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη είναι αρνητική/μάλλον αρνητική 31,6% στο Κορδελιό και 19,5% στον Εύοσμο.

Η άποψη των δημοτών για τον Βασίλη Ανδρεάδη είναι αρνητική/μάλλον αρνητική 30,0% στο Κορδελιό και 11,1% στον Εύοσμο.

Η άποψη των δημοτών για τον Γιώργο Χατζηβρέττα είναι αρνητική/μάλλον αρνητική 48,2% στο Κορδελιό και 39,3% στον Εύοσμο.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός όμως είναι ο νυν δήμαρχος και είναι φυσιολογικό να έχει φθορά και αρνητικές γνώμες. Τα τόσο μεγάλα ποσοστά αρνητικών απόψεων για τα άλλα τρία πολιτικά πρόσωπα, χωρίς να είναι δήμαρχοι και χωρίς ποτέ να έχουν υπάρξει δήμαρχοι, δείχνουν ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τις εκλογές. Ένα βασικό συμπέρασμα είναι ότι προς το παρόν, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Μανδαλιανός τους κερδίζει όλους.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ