Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕυχαριστήρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των...

Ευχαριστήρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών

Ευχαριστούμε
τους 59 εθελοντές Αιμοδότες & τους 27 εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών του Δήμου μας

«Ευχαριστούμε τους 59 συνδημότες μας εθελοντές αιμοδότες της δημοτικής τράπεζας αίματος οι οποίοι για άλλη μία φορά έδειξαν την ανθρωπιά και την κοινωνική τους αλληλεγγύη, αιμοδοτώντας για τον άγνωστο συνάνθρωπο μας που θα χρειασθεί αίμα και μάλιστα κατά την θερινή περίοδο που είναι πανελλαδικά η δυσκολότερη περίοδο του έτους για τις αιμοληψίες, αλλά και τους ακόμη 27 νέους δότες μυελού των οστών οι οποίοι έγιναν σήμερα κρίκοι στην παγκόσμια αλυσίδα ζωής» δήλωσαν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, η εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματοςσε συνεργασία του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας. Στον ίδιο χώρο υπήρχε σταντ ενημέρωσης και δειγματοληψίας για τον Μυελό των Οστών, όπου εγράφησαν ακόμη 27 νέοι δότες.

Την αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του ειδικά εν όψει του καλοκαιριού, ενίσχυσαν 59 συνδημότες μας.

«Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ