Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ, ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ, ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ, ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!» 

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές 

Ξεκινά σήμερα για τα ΕΠΑΛ και αύριο για τα Γενικά Λύκεια η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων, μια δοκιμασία που  εξασφαλίζει μια θέση στα ελληνικά πανεπιστήμια, όμως σε καμία περίπτωση δεν κρίνει το μέλλον σας, καθώς ο δρόμος για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας περνά από τις εξετάσεις, αλλά δεν τελειώνει σε αυτές. 

Έχοντας περάσει δεκαετίες πριν αυτήν την ομολογουμένως απαιτητική και αγχωτική εμπειρία θέλω να συστήσω ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας.

Είστε στα τελευταία μέτρα μιας μαραθώνιας προσπάθειας, πρέπει να διαχειριστείτε το άγχος σας και να αντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις με νηφαλιότητα για να γράψετε αυτό για το οποίο έχετε προετοιμαστεί.

Η θετική μας σκέψη θα σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σας. Συγχαρητήρια στους γονείς σας που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν και ενθαρρύνουν τις προσπάθειές σας και στους καθηγητές σας που σας προετοίμασαν για το επόμενο βήμα της ζωής σας.

Πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε στη νέα γενιά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε! 

Καλή επιτυχία! 

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ