Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΖήτησε λογαριασμό για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Σταυρίδης;

Ζήτησε λογαριασμό για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Σταυρίδης;

Ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, μίλησε στον RealFM της Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια που έγιναν στο ΕΠΑΛ Ευόσμου και μεταξύ άλλων που είπε, τόνισε πως είναι παράνομο να μοιράζονται ανακοινώσεις έξω από τα σχολεία.

Δεν γνωρίζουμε ποιος νόμος είναι αυτός που απαγορεύει τη διανομή ανακοινώσεων έξω από τα σχολεία και δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος νόμος ορίζει ακτίνα εντός της οποίας ισχύει η απαγόρευση που επικαλείται ο κύριος Σταυρίδης. Ίσως σε κάποια συνέντευξή του ο αντιδήμαρχος Παιδείας να μας αναφέρει και το νόμο.

Εμείς για την οικονομία της συζήτησης θα δεχτούμε ότι υπάρχει ο νόμος που επικαλείται ο κύριος Σταυρίδης και που απαγορεύει τη διανομή ανακοινώσεων. Εμείς θα δεχτούμε ότι έξω από τα σχολεία μπορούν να μοιράζονται μόνο φυλλάδια φροντιστηρίων και τίποτα άλλο.

Μιας όμως και υπάρχει τέτοιος νόμος (για την οικονομία της συζήτησης είπαμε) και μιας και ο κύριος Σταυρίδης είναι τόσο νομοταγής, θα μας απαντήσει αν ζήτησε λογαριασμό από το δήμαρχό του για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά Κοιμητήρια ή πάρκο Κατσαντώνη); Ζήτησε λογαριασμό ο κύριος Σταυρίδης τώρα που με έγγραφα αποδείχτηκε πως μέλη της παράταξής του γνώριζαν ότι ο τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ βρίσκεται στη Διεύθυνση Γεωργίας και ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και παρ’ όλα αυτά η διοίκησή του προχώρησε πριν ένα χρόνο σε απόφαση με την οποία αποδεχόταν ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο; Ζήτησε ο κύριος Σταυρίδης τέτοιο λογαριασμό, που πέρυσι τέτοιο καιρό ψήφιζε κι αυτός ότι το ΘΕΠΑΝ, ένα ακίνητο αξίας το λιγότερο 7 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ανήκει στο δήμο γιατί η διοίκησή του δεν έβρισκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ανήκει στο δήμο;

Νομίζουμε ότι το να ζητήσει ο κύριος Σταυρίδης το λογαριασμό από το δήμαρχό του για το ΘΕΠΑΝ είναι στα πλαίσια της νομιμότητας. Δεν είναι; Ζήτησε το λογαριασμό ο κύριος Σταυρίδης;

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ