Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΣήμερα θυμήθηκαν να δημοσιεύσουν την αιμοδοσία στην ιστοσελίδα του δήμου

Σήμερα θυμήθηκαν να δημοσιεύσουν την αιμοδοσία στην ιστοσελίδα του δήμου

Σήμερα θυμήθηκε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του δήμου την αιμοδοσία για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος που πραγματοποιείται ΣΗΜΕΡΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού ξεκίνησε η αιμοδοσία, η διοίκηση του δήμου θυμήθηκε να απευθύνει πρόσκληση στους πολίτες και αιμοδότες της τράπεζας αίματος του Δήμου μας να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Πάλι καλά που δεν το θυμήθηκε εκ των υστέρων. Αντί να το έχει γράψει από χθες, από προχθές, για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες, το έγραψε σήμερα.

Πού να θυμηθεί βέβαια η διοίκηση την αιμοδοσία; Εδώ και ημέρες πανηγυρίζει για τα 150.000 ευρώ που έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης στο δήμαρχο για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Μάλιστα, στα πανηγύρια συμπεριλαμβάνεται η φράση ότι τα 150.000 ευρώ δόθηκαν μετά τις επίπονες προσπάθειες του δημάρχου.

Η διοίκηση του δήμου ασχολείται με το να κάνει στην ιστοσελίδα του δήμου ποτ πουρί στα δημοσιεύματα των Μέσων Ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν το δελτίο τύπου του δήμου για τα 150.000 ευρώ. Που να θυμηθεί την αιμοδοσία;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ