Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΧρόνια πολλά στη διοίκηση του δήμου για τη χορηγία των ΕΛΠΕ και...

Χρόνια πολλά στη διοίκηση του δήμου για τη χορηγία των ΕΛΠΕ και να ετοιμάζεται για το λογαριασμό!

Χρόνια πολλά ευχήθηκε αναδρομικά στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου 2021, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Χατζηβρέττας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους, πριν ενάμιση μήνα, της λήψης χορηγίας από την ELPEDISON. Ο Γιώργος Χατζηβρέττας είπε ότι αναγκάζεται να πει τα «χρόνια πολλά» εκ των υστέρων γιατί επί δύο μήνες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είχαν διαδικασία ερωτήσεων και τοποθετήσεων. Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αφού με σκωπτικό τρόπο «γλέντησε» τη διοίκηση για τη χορηγία, κράτησε για το τέλος το λογαριασμό όσον αφορά τη νομιμότητα της λήψης της και της μη εγγραφής της στα βιβλία του δήμου. Ο Γιώργος Χατζηβρέττας αφού περιγέλασε για πολύ ώρα τη διοίκηση στο τέλος της έριξε και την ψυχρολουσία.

«Τότε που είχατε βάλει τις δωροεπιταγές στο συρτάρι», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Χατζηβρέττας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Χρόνια σας πολλά και να μην είναι επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο. Ήρθε ο απολογισμός του 2020, τον περάσαμε, δεν εμφανίστηκαν πουθενά, αν και ξέρατε και είχατε ομολογήσει κάποιοι ότι είχατε αυτές τις δωροεπιταγές στο συρτάρι. Έκλεισε το 2021 γιατί υποτίθεται ότι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την αποδοχή της χορηγίας ήταν τον Απρίλη του 2021, δεν εγγράφηκε πουθενά στον προϋπολογισμό. Θα έρθει και ο απολογισμός του 2021 φαντάζομαι σε τέσσερις, πέντε, έξι μήνες, εφτά και τότε θα κάνουμε λογαριασμό και γι’ αυτό το πράγμα».

Να δούμε πώς ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του θα δικαιολογήσουν τη λήψη και τη διαχείριση της χορηγίας, αφού φαίνεται ότι ο κύριος Χατζηβρέττας δεν έχει σκοπό να ξεχάσει το ζήτημα. Εκτός κι αν, αντί να του απαντήσουν, να δικαιολογηθούν και να απολογηθούν, του κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ