Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑ«Δεν μπορεί να έχουμε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο δήμο και να πνιγόμαστε...

«Δεν μπορεί να έχουμε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο δήμο και να πνιγόμαστε από τη δυσοσμία»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού επεσήμανε πως θα συμφωνήσει με τον κύριο Καϊτετζίδη ότι δεν μπορεί να έχουμε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο δήμο και να πνιγόμαστε κάθε μέρα από τη δυσοσμία.

Αμέσως στην επισήμανση του κυρίου Μεσθανέα παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για να πει «ε αυτό δεν είναι…». «Τι δεν είναι», ρώτησε τον πρόεδρο ο κύριος Μεσθανέας. «Αυτό είναι Ινστιτούτο Ερευνών. Μα δεν καταλάβατε τίποτα; Δεν καταλάβατε ότι είναι ένα είδος σχολείου; Δεν το καταλαβαίνετε;», ανταπάντησε ο κύριος Πρόεδρος.

Και βέβαια καταλάβαμε. Όλοι καταλάβαμε τι ήθελε να πει ο κύριος Μεσθανέας. Η τοποθέτηση του προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού δεν ήταν στην κατεύθυνση να φύγει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από το δήμο, ούτε αυτή ήταν η άποψη της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Ο κύριος Μεσθανέας έκανε μια επισήμανση την οποία θα έκαναν και όλοι όσοι πνίγονται καθημερινά από τη δυσοσμία. Σε κανέναν δεν ακούστηκε παράλογη η επισήμανση του κυρίου Μεσθανέα εκτός από τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού ήθελε να πει πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας και σαφώς δεν ήθελε να πει ότι πρέπει να φύγει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Πολύ ωραία συνέδεσε τα δυο ζητήματα.

Ήταν τυχερός όμως ο κύριος Μεσθανέας που ο πρόεδρος και ο δήμαρχος δεν του απάντησαν ότι πρέπει να γίνουν μετρήσεις για να δούμε πόσο μεγάλη είναι η δυσοσμία και ότι υπεύθυνη που πνίγεται κυρίως το Ελευθέριο Κορδελιό από τη δυσοσμία είναι η αντιπολίτευση, επειδή δεν ψήφισε να έρθει να κάνει νέες μετρήσεις το ΠΑΚΟΕ. 

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ