Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΗ εξαφάνιση του Πέτρου Σούλα…

Η εξαφάνιση του Πέτρου Σούλα…

Η διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού και οι παρατρεχάμενοί της έχουν μαγικές ικανότητες. Μπορούν να εξαφανίσουν από άρθρα μέχρι πρώην δημάρχους. Τελευταίο κατόρθωμά της ήταν η εξαφάνιση του τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα από την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου.

Όπως ο ίδιος ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας επισήμανε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022, παρά το γεγονός ότι παραβρισκόταν στη συγκεκριμένη βιβλιοπαρουσίαση, το όνομά του δεν ήταν γραμμένο στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του δήμου ενώ υπήρχαν τα ονόματα αντιδημάρχων και πρώην δημάρχου.

Ο Πέτρος Σούλας τόνισε ότι αναφέρει το συγκεκριμένο γεγονός όχι γιατί διεκδικεί τη δημοσιότητα, κάτι που άλλωστε, όπως είπε, δεν έκανε ποτέ, αλλά για να δείξει την έλλειψη πολιτικού ήθους. Ο κύριος Σούλας είπε πως η διοίκηση του δήμου φυσικά θα ρίξει την ευθύνη στον ειδικό συνεργάτη και θα πει ότι η ίδια δεν διάβασε το δημοσίευμα. Ο Πέτρος Σούλας συμπλήρωσε πως δέχεται τις αιτιάσεις της διοίκησης, αλλά επισημαίνει τα γεγονότα για να δείξει τη σκέψη της σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ο κύριος δήμαρχος ζήτησε συγνώμη που δεν αναφέρθηκε το όνομα του κυρίου Σούλα, γιατί αυτό ήταν παράληψη που, όπως είπε, θα διορθωθεί. Δυστυχώς όμως τέτοιου είδους παραλείψεις έχουν τη βάση τους στη στήριξη που παρέχει ο δήμαρχος στον ειδικό συνεργάτη του σε θέματα επικοινωνίας. Ακούγεται τουλάχιστον υποκριτικό το συγνώμη του δημάρχου για την «εξαφάνιση» του Πέτρου Σούλα από το δημοσίευμα, όταν λίγο καιρό πριν κάλυπτε τον ειδικό του συνεργάτη για τις δημόσιες προσβολές που έκανε μέσω facebook στον Γιάννη Καμαρινό. Τότε τον ακούσαμε να λέει εκείνες τις «ομορφιές» περί δράσης που προκαλεί αντίδραση.

Δυστυχώς ο απόλυτος τρόπος που επενδύει αυτή η Δημοτική Αρχή στην επικοινωνία, ως μοναδικό μάλιστα μέσο επιβίωσής της, δεν μας αφήνει να πιστέψουμε ότι η «εξαφάνιση» του Πέτρου Σούλα από το δημοσίευμα ήταν λάθος ή παράλειψη και δεν ήταν επιλογή. Δυστυχώς τα άρθρα γνώμης στην ιστοσελίδα του δήμου υπέρ της διοίκησης, δεν μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε με αθωότητα και καλοπροαίρετα εξαφανίσεις σαν αυτήν του τέως δημάρχου από το δημοσίευμα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ