Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΟι ανελκυστήρες των πεζογεφυρών που θα παραδίδονταν μέχρι το τέλος του 2021

Οι ανελκυστήρες των πεζογεφυρών που θα παραδίδονταν μέχρι το τέλος του 2021

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 26ης Νοεμβρίου 2021, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους πως είχε την πληροφόρηση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα παραδώσει σε χρήση μέχρι το τέλος του 2021 τους ανελκυστήρες των πεζογεφυρών.

Πέρασε μισός χρόνος από εκείνην την ενημέρωση και οι ανελκυστήρες των πεζογεφυρών της περιφερειακής οδού ακόμη δεν λειτουργούν ή, αν θέλουμε να το εκφράσουμε διαφορετικά, οι ανελκυστήρες των πεζογεφυρών λειτουργούν όσο λειτουργεί και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου.

Ο λόγος της διοίκησης Μανδαλιανού είναι συμβόλαιο. Αφού τα λόγια είναι τζάμπα τα προσφέρει αφειδώς. Αυτό που δεν κάνει είναι να μετατρέψει τα λόγια σε πράξεις. Από την άλλη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γιατί να ολοκληρώσει το έργο των ανελκυστήρων αφού η διοίκηση του δήμου δεν την πιέζει πετώντας και σ’ αυτό το ζήτημα χαρταετό; Προφανώς φροντίζει να ολοκληρωθούν έργα σε άλλους δήμους από τους οποίους πιέζεται.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ