Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΙΡΕΤΙΚΑΟι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση εκφράζουν τις λιγότερες αρνητικές απόψεις για τον Βασίλη...

Οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση εκφράζουν τις λιγότερες αρνητικές απόψεις για τον Βασίλη Ανδρεάδη

Η δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW για λογαριασμό της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας politic.gr, έχει στ’ αλήθεια πολλές αναγνώσεις και προσφέρεται για να βγουν πολλά συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι πως οι ερωτηθέντες εκφράζουν τις λιγότερες αρνητικές/μάλλον αρνητικές απόψεις για τον Βασίλη Ανδρεάδη σε σχέση με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και τον Γιώργο Χατζηβρέττα.

Για τον Βασίλη Ανδρεάδη αρνητική/μάλλον αρνητική άποψη εκφράζουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 30% στο Κορδελιό και 11,1% στον Εύοσμο.

Για τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη αρνητική/μάλλον αρνητική άποψη εκφράζουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 31,6% στο Κορδελιό και 19,5% στον Εύοσμο.

Για τον Γιώργο Χατζηβρέττα αρνητική/μάλλον αρνητική άποψη εκφράζουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 48,2% στο Κορδελιό και 39,3% στον Εύοσμο.

Για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό αρνητική/μάλλον αρνητική άποψη εκφράζουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 74,8% στο Κορδελιό και 32,8% στον Εύοσμο.

Βλέπουμε από τα παραπάνω ότι για τον Βασίλη Ανδρεάδη με μεγάλη διαφορά δεν εκφράζονται αρνητικές απόψεις από την κοινωνία, πράγμα που δείχνει πως έχει την ευκολότερη δουλειά από όλους προκειμένου η υποψηφιότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου και το ζητούμενο είναι οι κινήσεις που θα κάνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ